Αρχείο - Άλλες δραστηριότητες
Αγορά πιάνου Print E-mail
agorapiano

Αγορά πιάνου!
Tο νέο μας απόκτημα.

Θερμές ευχαριστίες στην εταιρεία Intership Navigation και την κα Έρμα Μαρνέρου που με τις χορηγίες τους ύψους 2,000 και 1,000 Λ.Κ. αντίστοιχα, έκαναν κατορθωτή την αγορά ενός θαυμάσιου πιάνου Petrof για την πραγματοποίηση των μουσικών μας εκδηλώσεων στο φουαγιέ του Τεχνοχώρου. Αναμένουμε και από άλλους

 

Read more...
 
Ημερολόγιο Αφιερωμένο στα 20χρονα της ΕΘΑΛ Print E-mail
Image

Η Θεατρική Πορεία Λεμεσού προχώρησε και φέτος στην έκδοση (ένατη στην σειρά) θεατρικού ημερολογίου. Όπως και οι προηγούμενες εκδόσεις της Θεατρικής Πορείας Λεμεσού, έτσι και αυτή είναι αφιερωμένη στην ιστορία του κυπριακού θεάτρου, επιλέγοντας φέτος να παρουσιάσει την ιστορία της Εταιρείας Θεατρικής Ανάπτυξης Λεμεσού (ΕΘΑΛ) που δημιουργήθηκε το 1988.

Read more...
 
Δημήτρης Ποταμίτης Print E-mail

Δημήτρης Ποταμίτης
Παγκόσμια Μέρα Θεάτρου

Η ΕΘΑΛ και ο Πολιτιστικός Οργανισμός Columbia διοργάνωσαν με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Hμέρας Θεάτρου - στις 27 Μαρτίου 2008, τιμητική εκδήλωση με αφορμή τη συμπλήρωση 5 χρόνων από το θάνατο του Δημήτρη Ποταμίτη.

Image

Read more...
 
Περιοδεία Ελλάδας Print E-mail

Με τις δυο πλέον πρόσφατες παραγωγές της «Η Καμπύλη της Ευτυχίας» και «Μη Σκοτώνεις τη Μαμά» η ΕΘΑΛ επισκέφθηκε τη Θεσσαλονίκη και τη Καβάλα το Δεκέμβριο του 2007. Οι 5 παραστάσεις είχαν μεγάλη επιτυχία. Aναδημοσιεύουμε αποσπάσματα από κριτικές εφημερίδων σε Καβάλα και Θεσσαλονίκη...

 
Read more...
 
Μεγάλη διάκριση για την Λεμεσό και την ΕΘΑΛ στα Βραβεία Θεάτρου για την περίοδο 2005-2007. Print E-mail

Με δύο βραβεία -για πρώτη φορά- σε σύνολο τριών υποψηφιοτήτων, η Ε.Θ.Α.Λ., το θέατρο της Λεμεσού, υποδέχθηκε το 2008.

Συγκεκριμένα το Βραβείο Σκηνοθεσίας απονεμήθηκε στον Καλλιτεχνικό Διευθυντή της ΕΘΑΛ, Μηνά Τίγκιλη για την σκηνοθεσία του στο έργο του Χάρολντ Πίντερ «Ο Γυρισμός»(εξ ημισείας με το Χρ. Ζάννο για τη σκηνοθεσία στο «Ο κύριος Αμιλκάρ» του Υβ Ζαμιάκ.) Ο τακτικός συνεργάτης της ΕΘΑΛ, σκηνογράφος Εδουάρδος Γεωργίου βραβεύτηκε με το Α' Βραβείο Σκηνογραφίας, επίσης για τη παράσταση της Δεύτερης Σκηνής της ΕΘΑΛ με το έργο του νομπελίστα Χάρολντ Πίντερ «Ο Γυρισμός». Η ηθοποιός Πατρίτσια Πεττεμερίδου εξάλλου ήταν υποψήφια για το Βραβείο Γυναικείας Ερμηνείας στη παράσταση της ΕΘΑΛ «Αγαπητή Γιελένα Σεργκέγεβνα» της Λουντμίλα Ραζουμόφσκαγια.

Image

 
 
Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>

Page 2 of 2