Καμπάνια Στήριξης της Ε.Θ.Α.Λ. Print E-mail

Το 2016 είναι μια χρονιά που θα καθορίσει πολλά για τη πορεία, τη μελλοντική του επαγγελματικού θεάτρου στη Κύπρο. Αναπόφευκτα οι όποιες εξελίξεις θα επηρεάσουν και την ΕΘΑΛ, το πρώτο επαγγελματικό θεατρικό οργανισμό εκτός πρωτεύουσας, που αναγκασμένο «εκ γενετής» να παλεύει/δημιουργεί σε αντίξοες συνθήκες, σε ένα μη φιλικό περιβάλλον.

Στις αρχές του μήνα έχει ξεκινήσει εκστρατεία οικονομικής στήριξης της ΕΘΑΛ, του Θεάτρου της Λεμεσού, για την ενδυνάμωση, την εξασφάλιση της λειτουργίας του θεάτρου της πόλης, δημιουργώντας και στο μέλλον, σημαντικές, καλλιτεχνικά και ποιοτικά, παραγωγές θεατρικών έργων από τη Κύπρο, την Ελλάδα και το παγκόσμιο ρεπερτόριο, παλαιότερο και σύγχρονο.

Όσοι από σας ενδιαφέρεστε να βοηθήσετε μπορείτε να προμηθευτείτε μπλοκάκια με 5 κουπόνια των 20€ τα οποία μπορείτε να διαθέσετε σε φίλους και γνωστούς που αγαπούν το θέατρο.
Με κάθε κουπόνι ο υποστηρικτής της ΕΘΑΛ εξασφαλίζει δύο τιμητικά εισιτήρια για παραστάσεις της ΕΘΑΛ στον Τεχνοχώρο αλλά και στις υπόλοιπες πόλεις (Λευκωσία, Πάφος, Λάρνακα).

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 25877827 (Δευτέρα- Παρασκευή 9.00-14.00).